Taalkursussen voor volwassenen.

In Groningen woont een groot aantal Russisch-Nederlandse gezinnen. Veel Nederlandse partners zouden graag Russisch willen studeren. Te dien einde worden er op onze school lessen Russisch voor volwassenen aangeboden.

Russisch als vreemde taal.

Beste vrienden, bij ons Centrum van de Russische kultuur “Ruslandia” worden taalkursussen Russisch voor volwassenen georganiseerd.
Er zijn enige groepen voor leerlingen van verschillende niveaus. De aanname vindt plaats na het voorgesprek met de docent.
De lessen worden gegeven door een docent met jarenlange ervaring in het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal. Tijdens de lessen worden er zowel traditionele als ook onconventionele methoden gebruikt. De nadruk ligt vooral op de ontwikkeling van spreekvaardigheid. De cursisten studeren niet slechts de taal maar ze maken ook kennis met de Russische kultuur. Er worden, bij voorbeeld, veel Russische spreekwoorden, gezegden en raadsels ingestudeerd en besproken. Bovendien worden er gedichten en proza van Russische dichters en schrijvers voor het instuderen en analyse aangeboden.
Drie keer per jaar nemen de leerlingen deel aan de feestelijke uitvoeringen van ons kulturele centrum.
Alle belangstellenden worden aangenomen.
De docent is Elvira Isaeva.
Heeft u vragen neem dan contact met Elvira op: tel. 06 - 140 28 766
 

Groepslessen
en privélessen

Russisch als vreemde taal.
Taalkursussen in de regio
Assen, Groningen, Friesland.

Meer info

Lessen voor
zakelijke contacten

Lessen ten behoefte van zakelijke contacten uitsluitend voor gevorderden, die officiele contacten onderhouden.

Meer info

Conversatie
lessen

Conversatie lessen
om de spreekvaardigheiden voor dagelijks taalgebruiken te trainen

Meer info